Duhovna promišljanja
Vrati na kategoriju Duhovna promišljanja

SAMO MOLITVA DAJE NAJBOLJE ODGOVORE

Vaša molitva dolazi do izražaja kada ste suočeni sa strahom!

Mnogo je stvari kojih se u životu bojimo. Ljudi, situacije, bolesti, smrt i mnogo toga drugoga. Često ti strahovi i nemaju mnogo veze sa stvarnošću. No u svima njima molitva daje najbolji odgovor.

Vaša molitva dolazi do izražaja kada ste suočeni s odbijanjem!

Nemoguće je proći kroz život, a ne susresti se s iskustvom odbijanja. Bilo da nas odbija osoba koja je prirasla našem srcu, bilo da nas odbije neki poslodavac ili netko treći molitva tada daje najbolji odgovor.

Vaša molitva dolazi do izražaja kada ste suočeni s napadima drugih ljudi!

Za vrijeme svoga zemaljskoga života i Isus je prošao mnogo progona, te rekao da isto čeka i njegove učenike. Od podsmijeha do prolijevanja krvi velik je raspon progonstva. U svakoj boli progonjenosti molitva daje najbolji odgovor.

Vaša molitva dolazi do izražaja kada ste suočeni sa razočarenjima!

Osobe od kojih više očekujemo ponekad nas više razočaraju. Nemoguće je proći kroz život, a ne biti od svojih bližnjih, ali daljih manje ili više razočaran. Kako se god osjećali molitva tada daje najbolji odgovor.

Vaša molitva dolazi do izražaja kada ste suočeni s nepravdom!

Svijet je pun nepravde. Doživljavamo je od djetinjstva, preko mladosti, pa sve do svoga zreloga doba. Teško je miriti se s njom, prihvaćati je bez ikakvih ožiljaka, no kako god bilo molitva tada daje najbolji odgovor.

Vaša molitva dolazi do izražaja kada ste suočeni s napastima!

Život je pun napasti i kušnji, svakoga dana na svakom koraku suočeni smo sa njima. Nekada ih pobjeđujemo, a nekada gubimo. No o nama ovisi što ćemo u pojedinoj situaciji napraviti. Kako god bilo, molitva tada daje najbolji odgovor.

Vaša molitva dolazi do izražaja kada ste suočeni s izgubljenim bitkama!

U svojim izgubljenim bitkama i životnim porazima počinjete razmišljati da li je bolje da se povučete ili da krenete naprijed. Često u takvim situacijama odustajemo, no molitva tada daje najbolji odgovor i snagu da idemo naprijed.

Vaša molitva dolazi do izražaja kada sve svoje predate Bogu!

Kada shvatimo da je jedino s Bogom moguć put prema naprijed, da svi ostali putevi prije ili kasnije završe u nekoj vrsti stranputice, kada osjetimo da On jedini svemu onome što činimo daje smisao shvaćamo da samo molitva daje najbolji odgovor.

Koristimo kolačiće

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije, funkcionalnosti upravljanja košaricom i sl...
Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće