Kako da vam pomognemo?
Vrati na kategoriju Kako da vam pomognemo?

Kako da vam pomognemo?

Dobro došli na našu stranicu namijenjenu za pružanje podrške!

Možda ste otvorili ovaj članak zato što ste se našli u lošem razdoblju života i ne znate kome se okrenuti. Možda imate teškoće u financijskom, emotivnom, zdravstvenom, obiteljskom ili duhovnom pogledu ...

Život Vam možda upravo sada izgleda kao da se nalazite u čamcu usred bijesne oluje, a stanje u kojem ste izgleda Vam potpuno beznadno. Oluja koja bijesni oko Vas možda Vas prestravljuje kao nijedna s kojom ste se ikada suočili. Želimo Vas ohrabriti da postoji rješenje i da ne trebate odustajati!

Slobodno pošaljite svoju e-mail adresu na naš Kontakt, s iznesenom vlastitom potrebom ili, možda, potrebom nekog svojeg prijatelja.

U vrlo kratkom roku ćemo Vam odgovoriti i jedan od važnih koraka u pružanju naše podrške bit će to da se nađemo i porazgovaramo o mogućim oblicima podrške i našim mogućnostima u pogledu Vaše potrebe. Biblija nam govori kako Bog želi da dođemo k Njemu sa svim svojim potrebama i brigama koje imamo. 

Možda Vas zanima odakle nam pobuda za pružanje podrške drugima? Tu pobudu, prije svega, nalazimo u Bibliji.

Blagoslovljen neka je Bog, Otac našega Gospodina Isusa Krista, Otac milosrđâ i Bog svake utjehe, koji nas tješi u svakoj našoj nevolji da i mi one koji su u svakoj nevolji možemo tješiti onom utjehom kojom nâs same tješi Bog (2. Korinćanima 1,3-4).

Mi možemo:

– pomoći u razumijevanju Božje riječi;

– moliti za Vas u pogledu Vaše potrebe i ohrabriti Vas; 

– pomoći Vam u određenim materijalnim okolnostima;

– pomoći mladima savjetom u njihovim izazovima, i slično;

– pomoći savjetom u obiteljskim teškoćama, i slično;

– usmjeriti Vas na osobe ili organizacije koje Vam također mogu pomoći.

Ono na što se možemo obvezati prema Vama jest to da ćemo biti uporni i strpljivi u podršci, borbi i traženju izlaza iz Vašeg stanja.

Bog je ljudima darovao slobodnu volju i On nikoga ne prisiljava da od Njega traži pomoć. Stoga možemo odlučiti hoćemo li zatražiti pomoć od Njega i postupiti onako kako nas On usmjerava. Mi vjerujemo da Bog pomaže pravodobno i na pravi način.

Bog uvijek daje rješenje u pravom trenutku, ali mi trebamo naučiti promatrati vrijeme onako kako ga promatra On. Sve je to Božji način da nas učini strpljivijima, snažnijima i dosljednijima, kao i to da naučimo otvoriti svoje oči i za potrebe drugih, a ne samo svoje. Bog želi da rastemo iznutra i shvatimo što nam je doista potrebno te da za to ustrajno molimo, kao i da shvatimo što nam uopće ne treba i to odbacimo. Ponekad je za nekoga dobro da ne postigne ono što želi, nego nešto sasvim drugo. Mi to često ne shvaćamo po svojoj ljudskoj logici, ali Bog djeluje drugačije i želi nam dati ono što je najbolje za nas!

Dođite k meni svi koji ste izmučeni i opterećeni i ja ću vas odmoriti. Uzmite jaram moj na sebe i učite od mene, jer ja sam krotak i ponizan u srcu, i naći ćete spokoj svojim dušama. Jer jaram je moj blag i breme je moje lako.

(Matej 11,28-30)


 

Koristimo kolačiće

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije, funkcionalnosti upravljanja košaricom i sl...
Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće